ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА – Панагюрище

За да гарантираме високо качество и изгодни цени в дългосрочен план, открихме производствена база в гр. Панагюрище с помещения в рамките на 1200 кв. м., където разположихме собствен цех за производство на дограма и дърводелство, оборудван с модерни машини и инструменти, както и линия за изработката на AL и PVC дограма.

Разполагаме с професионални машини на марките KABAN, MURAT и YILMAZ за цялостна обработка на дограма – двуглави и едноглави циркуляри, циркуляри за държачи, лепачки, фрези, машини за почистване, както и различни дърводелски машини.

ОФИС-МАГАЗИН, гр. Панагюрище

С откриването на офис-магазин в гр. Панагюрище дадохме възможност на всеки клиент, който желае, да се срещне лично със собственика на фирмата, както и в рамките на 60 кв. м. да намери богата гама от:

– аксесоари, консумативи и резервни части за PVC и AL дограма, и врати (обков, брави, патрони, гумени уплътнения, лайсни, панти, сглобки, плъзгачи, дръжки, розетки, механизми, автомати, сглобки, сюрме, мандало, капачки, подложки, насрещници и др.)
– материали за строителството (топлоизолация, полиуретанови пяни, силикони, чистители и др.)
– мостри на интериорни и входни врати (крила и каси, метални, блиндирани, алуминиеви, PVC, MDF или HDF с пчелна пита, с перфорирано или плътно ПДЧ и др.)
– прозорци (стъклопакети, профили, AL, PVC, дървени) и щори (стандартни, вертикални, “ден и нощ” и др.)
– комарници (противонасекомни мрежи, статични, “плисе”, “ролетни”, комарници на панти)
– щори (хоризонтални, вертикални, текстилни, PVC, “ролетни”, “хармоника”, “венециански” и др.)